MARELLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLER / Marelli Paslanmaz (su geçirmez) şifreli ve kartlı geçiş sistemi
Açıklamalar

MARELLİ PASLANMAZ SU GEÇİRMEZ ŞİFRELİ VE KARTLI GİRİŞ SİSTEMİ

(ŞİFRELİ GEÇİŞ SİSTEMİ)

 

* Bu ürün elinizde herhangi bir elektrikli otomat veya elektrik tertibatına bağlanmış bir kilidiniz ve trafonuz olması durumunda işinize yarar. Şifreli giriş sistemi ile kilidinize bağlayarak şifre ile (veya kart ile) giriş yapabilirsiniz. Eğer dış kapınız için elektrikli otomatı da satın almak istiyorsanız, lütfen tıklayınız.

Marelli kalitesiyle satılan A812W modeli piyasadaki diğer ürünlerin yarı fiyatına satılmasına rağmen çok kaliteli ve kullanışlıdır. 

Hem iç mekanlarda, hem de dış mekanlarda tüm kapılarınızı şifre veya kartla açmanıza olanak tanır, artık hiç anahtarla açmak için uğraşmanıza gerek yok; çünkü kilit fiyatından uyguna dahi gelmektedir. Apartmanlar, ofisler, fabrikalar, bahçe kapıları ve her yerde kullanımı çok yaygındır.

* Ürünü sadece şifreyle kullanabileceğiniz gibi, hem kartlı hem şifreli olarak ya da sadece kartlı olarak da kullanabilirsiniz.

* Son derece basit bir programlamayla ürünü kullanabilirsiniz, üzerindeki şifre paneli sayesinde kart eklemek, çıkarmak ve programlamak çok kolaydır. 

* Ürünün kullanımı için trafo da satın almanız gerekmektedir. 

* Dış mekanlar için kullanımı uygundur, ürünün su geçirmezlik özelliği vardır. Bu sayede yağmur gören bölümlerde dahi rahatça kullanabilirsiniz. Kalitesine göre çok uygun fiyatlı olan bu ürün yine de pahalı gelirse, daha uygun fiyatlı olan Marel A280 modelini de kullanabilirsiniz. Onu incelemek için tıklayınız. 

* Özellikleri :

 

Ölçüleri :  135 mm yükseklik * 78 mm genişlik *24 mm kalınlık  
Kart okuyucu: ID card 125Khz
Voltaj : DC12V 
Akım : 70mA  
Kullanıcı kapasitesi : 2000 kullanıcı 
20000 kullanıcıya kadar arttırılabilir (opsiyonel)   
Kart okuma mesafesi : 14cm 
Hammadde : #304 kalite paslanmaz çelik
Yüzeyi :  paslanmaz çelik/parlak yüzey
Weigan 26 interface 

 

** NOT : Eğer kartla da açmak istiyorsanız, lütfen istediğiniz sayıda kartı baştan alınız. Kart satın almak için buraya tıklayınız. 

NOT  : Normalde bu kilitleri işten anlayan birileri rahatlıkla takabilir, çünkü içinden tüm montaj şemaları çıkar. Eğer takacak birini bulamazsanız sitemiz ürünü gönderdikten sonra sizin bölgenizde olan anahtarcıların ismini size verir (eğer bulunuyorsa) ve montaj parasını ödeyerek taktırabilirsiniz. Sitemiz ve Kale Kilit telefonda bu ürünlerde teknik destek verememektedir.

Ürün Grupları
» POSSE TOPUZLU KİLİTLER » MARELLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLER » MARELLİ ÇEKMECE RAYLARI » MARELLİ MENTEŞELER » MARELLİ MOBİLYA AKSESUARLARI » MARELLİ ÇEKMECE KİLİTLERİ » DİĞER ÜRÜNLER » DOĞANLAR KAPI KOLLARI » KALE KİLİT » KULP