MARELLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLER /  Marelli uzaktan el göstermeli (infraredli) inox çıkış butonu (geçiş kontrol sistemleri için)
Açıklamalar
MARELLİ İNFRAREDLİ (UZAKTAN EL GÖSTERMELİ) PASLANMAZ ÇIKIŞ BUTONU * Marelli paslanmaz çıkış butonu sayesinde geçiş kontrol sistemleri taktığınız kapılarınızı içeriden bu ürüne uzaktan elinizi göstererek açabilirsiniz. * Elle bastırmadan açıldığı için hem hijyeniktir hem de çok kullanışlıdır. Ayrıca kullanıldığı yere değer katar. * Hem çok şık hem de kaliteli olan bu ürün benzerlerinden çok daha uygun fiyatlarla satılmaktadır, hem de www.hirdavatfirsati.com güvencesiyle.. * Paslanmaz malzemeden yapıldığı için zamanla üzerinde paslanma ve bozulma sorunları olmaz. * Mekanik kısmı da 500.000 kez açıp kapama testinden geçmiştir. Ölçüleri : 8.6 cm genişlik * 8.6 cm yükseklik İnfraredli sensör (paslanmaz çelik) Kontak derecesi: DC12-28V@3A Çıkış kontağı : NO/COM/NC Mekanik kullanım ömrü: 500.000 kez testten geçmiştir Beyaz LED göstergesi : güç kapalı Mavi LED göstergesi: güç açık (standby'da) Kırmızı LED göstergesi : güç açık (kapıyı açıyor)
Ürün Grupları
» POSSE TOPUZLU KİLİTLER » MARELLİ ELEKTRONİK ÜRÜNLER » MARELLİ ÇEKMECE RAYLARI » MARELLİ MENTEŞELER » MARELLİ MOBİLYA AKSESUARLARI » MARELLİ ÇEKMECE KİLİTLERİ » DİĞER ÜRÜNLER » DOĞANLAR KAPI KOLLARI » KALE KİLİT » KULP